Στέφανος Παπαστεφανάτος

Μέλος ΔΣ και Senior Mnager στη REMACO A.E. Υπεύθυνος του Τομέα Εφαρμογών Πληροφορικής και ειδικεύεται σε θέματα που αφορούν την ανάλυση, σχεδιασμό και ανάπτυξη Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης και Σχεσιακών Βάσεων Δεδομένων. Επίσης έχει μεγάλη εμπειρία στην υλοποίηση και διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων από την Ε.Ε. Έργων Β’ και Γ’ ΚΠΣ.

Πριν την ένταξή του στο δυναμικό της REMACO A.E., έχει εργαστεί στην ΕΥΔ-ΕΠΕΑΕΚ του Υπουργείου Παιδείας ως Τεχνικός Σύμβουλος (2001-2006), στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο ως Σύμβουλος Πληροφορικής (2001-2006) και στο Εργαστήριο Συστημάτων Αποφάσεων και Διοίκησης του Ε.Μ.Π. ως Ερευνητής (1999-2001).

Είναι απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ (1999). Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων (ΠΣΔΜΗ) και της Ελληνικής Εταιρεία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΠΥ). Είναι συγγραφέας δημοσιεύσεων σε διεθνή αναγνωρισμένα περιοδικά, ενώ έχει συμμετάσχει σε ένα μεγάλο αριθμό ελληνικών και διεθνών συνεδρίων.

(spapastefanatos at remaco.gr)

email

Επιστροφή